Onderhoud

Home   Contact   Disclaimer

Goed onderhoud betaalt zich uit...


Schildersbedrijf D. Schonenberg is gespecialiseerd in het onderhoud van bedrijfspanden. Veel moderne gebouwen zijn voorzien van metalen beplating op gevels of daken. Het is van groot belang dat deze beplating in goede conditie worden gehouden. Maar veel beheerders gaan er onterecht vanuit dat zulke metaalplaten weinig of geen corrosie zullen vertonen en representatief blijven. Het gevolg is dat na verloop van tijd een ‘verkrijting’ van het oppervlak optreedt en corrosie op de buigranden. Ook de verf onthecht waardoor corrosie ook op de overige beplating een kans krijgt. Aanvankelijk lijkt het te gaan om een paar onschuldige plekken, maar na verloop van tijd is het materiaal poreus en vertoont het steeds meer vuilaanhechting. Het gebouw raakt in verval…

Jammer, want er zijn tal van mogelijkheden om dit euvel te voorkomen en te verhelpen. Een telefoontje naar Dirk Schonenberg is voldoende. Zijn jarenlange kennis en ervaring in doelmatig onderhoud van gevels, daken en constructies biedt ongetwijfeld uitkomst. Schonenberg gebruikt een speciaal behandelingssysteem waarmee langdurige bescherming kan worden gewaarborgd.

Om het bedrijfspand een heel nieuw uiterlijk te geven, kunnen coatings in iedere gewenste kleur worden gemaakt. Daarnaast kunnen de schilders van Schonenberg ook hier een stukje creativiteit aan de dag leggen: huisstijlen en reclame aan de buitenkant van het gebouw, ook dat behoort tot de mogelijkheden.