Wat doen wij?

Home   Contact   Disclaimer

Vakwerk en deskundig advies...


Schildersbedrijf D. Schonenberg verzorgt de meest uiteenlopende werkzaamheden. Naast schilder- en spuitwerk, glaszetting en wandafwerking, wordt ook veel aandacht besteed aan de voorbehandeling. Te denken valt aan houtrotreparatie en gevelreiniging.
Ook mensen die speciale wensen hebben met betrekking tot interieur of exterieur, zijn bij Schonenberg aan goede adres. Zelfs Jan des Bouvrie maakt gebruik van de diensten van Dirk Schonenberg. Het is dan ook niet verwonderlijk dat veel architecten de weg naar het Katwijkse schilderbedrijf weten te vinden.

Schonenberg maakt gebruik van de nieuwste technieken en materialen. Bovendien wordt iedereen op vrijblijvende wijze voorzien van een vakkundig kleuradvies. Wilt u een huiskamer in bepaalde sfeertinten afgeleverd hebben..? Geen probleem. Met een grote dosis creativiteit heeft Schonenberg in het verleden al heel wat kamervertrekken en winkelinterieurs van de meest fraaie kleurcombinaties voorzien. Maar ook de verzorging van het exterieur van bedrijven – het visitekaartje naar buiten – neemt een steeds belangrijkere plaats in. Schildersbedrijf D. Schonenberg onderscheidt zich kwalitatief van andere schilderbedrijven. De nadruk wordt gelegd op een totaalpakket aan diensten, waaronder ook een eigen glasservicedienst valt.