Wie zijn wij?

Home   Contact   Disclaimer

Kwaliteit maakt onderscheid...


U kunt natuurlijk zelf uw deuren schilderen. In eerste instantie lijkt daar misschien niet veel vakkennis voor nodig. Verf is toch verf..? Maar houdt u bij de keuze van de verfsoort ook rekening met de werking van het hout? U wilt toch niet dat een hoogwaardige, harde verflaag na een tijd barst en loslaat omdat het onderliggende hout door vochtopname teveel uitzet?

Om zulke problemen te voorkomen kan de hulp van schildersbedrijf D. Schonenberg worden ingeroepen. Schonenberg is sinds jaren een toonaangevend bedrijf; niet alleen qua schilderwerk, maar ook op het gebied van glaszetting, spuitwerk en wandafwerking.

Eigenaar Dirk Schonenberg heeft zes full-time schilders in dienst die allemaal VCA-gecertificeerd zijn en over de nodige praktijkkennis beschikken. Zowel voor particulieren als voor het bedrijfsleven leveren zij maatwerk af. "We gaan pas weg als de klant helemaal tevreden is", onderstreept Schonenberg. "Want in kwaliteit moet je je onderscheiden van de concurrent. Daar hoort ook een stukje klantgerichtheid bij."

Dat die instelling veel werk oplevert, bewijst de praktijk. Schonenberg houdt zich jaarlijks bezig met tientallen renovatie- en nieuwbouwprojecten. Om snel op de steeds veranderende markt in te kunnen spelen, blijft Dirk Schonenberg goed op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van schilderwerk, glaszetting, spuitwerk en wandafwerking. Ook het personeel wordt continu bijgeschoold zodat de klant altijd verzekerd is van een degelijk stuk vakwerk.